Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den förra behövde byggas på


Mörck II

Jag kastade bitar av ben
för att pröva min lycka
och såg värdet i svärtan på tärningens prickar

små stumma barn lekte
utanför gruset till en byggnad i brokiga dimensioner

Dom samlade på spöken
och tragiska historier

Med deras minspel fick jag det berättat för mig
Det speglades tydligt i mitt medvetande
som att lägga löst sammansatta tarotkort

Alla min sex sinnen
hade förökat sig till flera tusen
koncentrerade sig på
Vinden som dansade med trädkronorna
viskade fram sanningar
från historiens alla profeter

Där i gruset utanför i månljusets kyla
skrev barnen orden på asfalten

För att överleva måste du kanske välja att dö




Fri vers (Fri form) av Exi
Läst 258 gånger
Publicerad 2012-09-19 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi