Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför kan vi inte vara oss själva?


Tankar i väntan: färgblind gråzon...

Står i väntan på vad som komma skall.
När tanken plötsligt slår mig...

Solen skiner på oss...
Gyllene och varm i höstens tidiga månad...
Men tanken att alla inte ser det gyllene...
Skuggar synen för den tänkande...

Att många endast ser i grått när världen är vackrast i färg...
Som sig själv...

Andra har endast tankar om det andra ser...
Men kan inte själva se det den ser...
Ser endast det andra vill se...
Vill bara se sig själv som andra vill se dig...
Inte som sig själv...

Alla är som vackrast som sig själv...
Varför kan då alla inte känna sig vackra...
Som sig själv?

Den tänkande ser det den färgblinde endast hör...

En färgblind gråzon där alla är ett...
Där ingen är vacker...

För ingen är...

Sig själv...




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-19 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra,
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn