Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


omsorg

 

småflickorna fick vara hemma och dricka mjölk

ur en kopp med bara ett handtag

och träna på att gå

 

storkarlarna fick gå på krogen och dricka öl

ur en sejdel med två handtag

och träna på att gå

hem

 

chefen pekade

jag städade i hörnen

och letade förgäves efter kaffet

 

på väg till apoteket lärde vi oss buktala

 

 

 

 




Fri vers av Nanna X
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-20 08:01



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Buktala är något man kan behöva kunna i dessa dagar, sannerligen!
2012-09-20

  TrollTörnTrappan VIP
Låter som om småflickorna vann spelet :)

En kul uppdelad dröm, ovanlig i all sin logik.

Efter allt detta drickande visste magen vad den behövde göra...

(Bonus för elefanterna!!!!)

2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X