Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en pojke

Du säger att du älskar mig
Men varför lämnar du mig
alldeles ensam ibland?

Du säger att jag är den enda
Men hur ska jag kunna veta
När du är så långt bort?

Smärtan gnager i mitt bröst
För rädslan att du ska försvinna
Ännu en gång.

Jag kan inte äta ordentligt
Jag får knappt någon sömn
För du tar över allt.

Vad hände med syret?
Jag får knappt luft
Fastän att jag är på land.

Jag gråter när jag läser
Din kärleksförklaring
Till mig.

Men inte på grund av kärleken
Utan min egna rädsla för
Att alla ord ska vara påhitt.

Jag kan inte lita på dig Älskling
Jag vill, men det går inte för smärtan
Från att du lämnade mig

Sitter fortfarande kvar.




Fri vers av Spräcklig Duva
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-09-20 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva