Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
evig, på grek. aiónios


evigheten ( tanka )

alla tidsåldrar,


en oändlig giltighet;


för länge sedan,


evigheters evighet;


vidder av oändlighet




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-20 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns friskt...som att ta ett djupt andetag.
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran