Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte död, inte levande

Tankarna kommer alltid ge mig avstånd från allt,

ju mer van man blir vid hopp,

desto mindre vackert blir det.

Tröst måste vara valen du aldrig tycks kunna se,

alltid någon som får betala i slutet, alltid betala.

Mil kvar att vandra, löften kvar att ge,

tider att missa samt tid till att skapa ågrens leende.

Orden ni säger tycks jag aldrig kunna ta till,

aldrig kunna fånga, aldrig kunna känna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av joanna svensson andersson
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-21 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna får min tankeverksamhet att snurra i gång.
Det gillar jag
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson