Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen blomning

 

jag är ett träd

ett kors

 

smärtsamt gula påskliljor

och duvblå hyacinter

slår ut ur min stam

vid fel årstid




Fri vers av Nanna X
Läst 269 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-22 09:31



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Jag skriver under, så många kors och blommande senkomlingar! Vackert!
2012-09-23

  Catharina Edin VIP
du är något vackert, det hörs -
2012-09-23

  kerstin skriver VIP
jag tycker om den här, den ger mig känslan av att vara så rätt ändå, trots allt runtomkring. och trots att det smärtar.
2012-09-22

  cilax VIP
oj, gör de ont?
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X