Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill bara skrika " vem i helvete är jag"




ingen sa någonsin att jag skulle bli tom
den dagen jag blev "frisk" ingen sa någonting
om att inte längre passa in
alla de år jag sov sönder och en evighet jag
inte minns

det gör förbannat ont att se er ,
ni från mitt tidigare liv
för ni är ett pussel av förstörda bitar
och jag passar ej längre in

antidepressiv. depressiv. fucking fri.


det känns
som

jag har försummat mina barn sovit sönder tusen sängar, har en sjö av gråt som aldrig vill storma. jag är förbannad på trasiga minnen och närhet som slogs ur mina händer. sommar vinter höst och någon jävla svår vår.
fuck you livet vill jag skrika.

gråta tonårssorg, vuxen som jag är
omfamna trasig liten flicka, hon bor i mitt bröst. om jag inte vore så rädd för henne.
hon är så ful
liten, smutsig, och dålig.

i skam vrider jag mig jag kastar upp skuld på golvet en svart sörja
men jag vet hur frihet känns. jag vet hur jag lyfter från golv.
känner den finaste glädje och kärlek vill älska er alla.

men vem i helvete är jag , skriket rullar inombords
medicinen har jag kastat inga block finnes mer.
ett eget pussel det som skall bli mitt liv




Fri vers av Svartsilver
Läst 523 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-09-22 10:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag känner samma sak. väldigt fint skrivet.. bokmärkt.
2013-02-17

  blaite
Ja ! Vem fan är man egentligen ;) bra skrivet
2012-12-16

  Larra
yes
2012-11-12

  aol
stark borrar smärtan vilset fladdrar känslan, berörande,
2012-11-10

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Langrath
2012-10-19

  Eva Langrath VIP
Stark beskrivning av utanförskapet, sorgen och ilskan och samtidigt fyllt av ett trotsigt hopp och en stark vilja att finna sig själv.
2012-10-16

  Nina Ahlzén
detta träffar likt ett cementblock mitt i veka livet. det gör fasansfullt ont. den fula lilla flickan ja. när ska man kunna ta henne i handen och gå vidare? starkt och skört.
2012-10-16

  Ola Rydberg
starkt mörkt
och hoppfullt
en käftsmäll och smekning
på samma gång
2012-09-26

  Pah
Ja, kraft!
2012-09-23

  Blåbärskaj
Bra formulerat. Du kan klara dig utan medicin. Skriv mer, skapa, det finns hur mycket glädje som helst i det.
2012-09-22

  Per Teofilusson
terapi borde alla få gå i. Ja, kraft ur denna.
2012-09-22

    ej medlem längre
Lysande!!! Men det här klarar skribenten...kan man formulera detta, så är man redan på god väg

Som sagt, lysande
2012-09-22

  ytligheter
Den tar tag i läsaren på ett hemskt bra sätt! Och trots all ångest och tårar, tycker jag den är mysig. Gillar vändningen i slutet då texten lyckas hitta ljuspunkter ändå. Bra!
2012-09-22

    ej medlem längre
Fan vad gripande och bra! Jag känner igen mig men jag äter antideppshit som knappast hjälper ett dyft!
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver