Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar på hösten


För att inte tala om ensamheten jag känner när du håller om mig.
Det regnar viskar jag
Du har somnat
men du andas lätt
inte alls tungt
och dina andetag är lätta bekymmersfria
oskyldiga
men jag är så mycket kallare än du tror
is ligger gömt bakom mitt hjärta
Du har sett mig gråta.
Jag gråter floder och vi glider isär.




Fri vers av Katja-
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-22 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-