Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det som saknas


Behovet

Jag hade behövt din kärlek
Då min sårbarhet

Krälade i dammet
Din kärlek skulle ha rensat min själ

Istället vreds hatets nyckel
Porten stängdes

Mörkret omslöt
Trevande letandes efter

Nyckeln som låser det
Mörka som besudlade dina tankar

Ljuset som belyste oss
Fick snödroppen att välkomna våren

Samma blick vi bytte
Innan vi älskade

Värmen som smälte all kyla
Vi bar i vårt hjärta

Denna kärlek
Saknas i mitt liv




Prosa av Federico Romano
Läst 734 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-22 15:24



Bookmark and Share


  Annika Persson


vi utbyter blickar, det händer något
på vägen, en nära vänskap, som
får oss att leva livet, missunnsamt hat
och icke konstruktiv vrede har
inget utrymme, vi står över.



2012-09-27

    J. Herward
''Ljuset som belyste oss
Fick snödroppen att välkomna våren

Samma blick vi bytte
Innan vi älskade

Värmen som smälte all kyla
Vi bar i vårt hjärta''


Nog badar solen i havet.

2012-09-23

  Dreamwriter
Fin bild du skapat av orden
2012-09-23

  anita VIP
Din dikt fick mitt bokmärke för att de tilltade mig på ett bra sätt
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano