Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte ifall jag redan publicerat denna text så jag gör det kanske igen, men vad gör väl det! :)


Ursäktat

Led mig i dansen
Och håll mig nära
Lura mig djupare i transen
Låt oss låtsats att vi är kära

Håll mig nära dig
Låtas du aldrig vill låta mig gå
Putta sedan bort mig
För att dra mig närmare ändå

Förvirra mig, förled mina sinnen.
Det är meningen nu
Att du ska röra mig, ge mig nya minnen
För i denna stund finns bara du

Ignorera de andra
De betyder ingenting för oss
Låt oss fortsätta vandra
Låt inte deras stämning ge oss ett kors

Dansa mig omkring rum
Inga behov av löften eller en ring
Inget hinder att kännas dum
Vi följer bara det vi känner

Vill du fortsätta efter låtens död
Får du snällt be mig
Jag är ingen jungfru att rädda från nöd
Det är inte som riddare jag ser dig

För du är inte ensam här
Det finns andra att följa
Så låtsas på du att du är kär
Men du kan inget dölja

Vi spelar samma spel,
följer samma lagbok
så det är inte någons fel
spelet gör ibland oss alla till en tok




Bunden vers (Rim) av Sikska
Läst 259 gånger
Publicerad 2012-09-23 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska