Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade mig först

Du var den som älskade mig först
Den som fick mitt första leende,
Mina första steg, min kram
Och en dålig keramikskål

Du älskade mig först
Och var den hjälte jag såg upp till
Den jag ville bli när jag blev stor
Och den som lekte med mig jämt


Du älskade mig först
Men någonting ändrades,
Mitt liv skakades i vallarna
Och du försvann ibland


Du älskade mig först

Men osäkerheten

Och bitterheten

Tog över mig när jag växte



Du älskade mig först
Men spåren sitter kvar.
Av såren du lämnade
Och lät blöda




Fri vers av Sikska
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-23 10:40



Bookmark and Share


  Bearded Bear
Vacker smärtsam förklaring till en förälder (tolkade jag det som) och inom mig hoppas jag att mina barn aldrig behöver känna att jag inte plåstrade om deras fysiska och psykiska små sår......Rys på den!!
2017-01-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiskt o smärtofylld
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska