Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kokar

det blubblar,
det värms upp

det kokar i mig

än så länge sjuder det bara lite,

men jag är rädda att det snart kockar över

och då kommer jag kansek säga saker jag ångrar.




Övriga genrer av EmelyB
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-23 13:20



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Jag känner verkligen igen den känslan. Blunda, dra ett djupt andetag och tänk över om det skulle vara värt det, det brukar funka för mig.
2012-09-27

  Solitaire VIP
Räkna till tio...
minst...
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB