Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte

jag vill inte lyssna,

jag tränger undan det,
men det kommer upp hela tiden.
försöker dränka det i hög musik,

försöker botta smärtan med värktableter
men smärtan siter på in sidan.

försöker tända ett starkt ljus som kan slå ut den lill svarta fläck som fastnat i mitt hjärta.

men jag kommer inte ifrån det,

jag vill mera ha mera av livet.

alltid något som fattas,

något som är fel,

något som inte stämmer.

jag vet vad men
vågar jag ta steget.

jag vill inte lyssna men jag kanske måste




Övriga genrer av EmelyB
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-23 13:26



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Det här med livet... Angelägen text som väcker känslor!
2012-09-27

    AA VIP
Stark text om det här att leva...
2012-09-23

    ej medlem längre
Starkt om livsleda och existentiell ångest
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB