Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text o foto Lindha W Gustavsson


Min flygande matta

Jag har en flygande matta,
den är vinröd med vackra
fåglar på och långa fransar.
Den står ihoprullad lutad mot
ett hörn i min klädgarderob.

Ibland när ingen ser tar jag den
under armen o går ut på bakgården
brer ut den och sätter mig mitt på
mattans fåglar, läser min trollformel
och så lyfter jag.

Tänk så många upplevelser jag fått
genom min matta, för över allt där
jag varit har jag enbart mött fred,
frihet, kärlek, mätta barn, och
massor av glädje.

Så varje gång jag landar tillbaka i
verkligheten tänker jag, VARFÖR
SLOCKNAR ALLTID ALADDINS LAMPA




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-23 13:54



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
OJOJ..vilken färd jag fick, när jag satt på din matta!

Såg alla dessa ljuvligaste varelser som jag betraktade med stora ögon.
2012-09-30

    Upplandspoeten
Underbart, man drömmer sig verkligen bort till andra platser när man läser ditt mästerverk.
2012-09-23

  Palett
En tänkvärd dikt som sätter fantasin i rörelse ! Bra!
2012-09-23

  Ljusletaren
Underbart foto och en helt underbar text.
Denna matta har vi kanske alla och bör göra som Lindha ... flyga på den ofta ... så att vi ser att världen går att till slut ena/kram
2012-09-23

    ej medlem längre
härlig resa!...
2012-09-23

  Änglaögon
Tack för att jag fick vara med en stund på din matta, tänkvärt!
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson