Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hört att kärlek är något vackert

jag jagar illusionen

att älska okomplicerat

 

utan äganderätt

utan att ta ifrån dig din frihet

 

 

när tomhet är det närmsta jag kan komma att känna mig uppfylld av någonting

 

 

jag med mina tentakler

min gränslöshet

 

 

ska allt detta älska också?

 

ta mina rädslor 

omvandla dem till löjen

 

gör mig löjlig

fånga mig

så lovar jag att vara sann

 

(fråga mig inte hur ovanstående ekvation går ihop)

 

 

 

omvandla döden till våran död

 

 

ta mina frågor och omvandla dem till svar

och om du inte har några svar

så ljug för mig

 

 

le som om du vet allt om mig

men ler ändå

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-23 15:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må din frihet vara gogrundad
må du överösas med kärlek

må illussionen vara sann

men mannens frihet, ty,
må vara en skimär

hans sinne bör dyrka dig totalt
2012-11-04

    ej medlem längre
att älska okomplicerat är både omöjligt och möjligt. en av livets största paradoxer.

"när tomhet är det närmsta jag kan komma att känna mig uppfylld av någonting"


jag vet precis vad du menar.


du skriver så jävla fint.
2012-09-24

  cilax VIP
din röst bryter
2012-09-23

  Brachmin
glömde skriva vackert
2012-09-23

  Brachmin
du säger mycket om livet du
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star