Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffedopp..limerick



Så var det gubben som fick ont i snoppen
ja den blev alldeles blå i toppen
"Titta så förfrusen
han är den lilla busen
jag tror jag doppar n i kaffekoppen"


Så var det gubben utan skam i kroppen
masturberade i kaffekoppen
drack på försök
som kaffegök
och tyckte faktiskt det var toppen

Bs-06









Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-10 19:41



Bookmark and Share


  charlotta
hahahaha! kaffedoppen är ju alldeles toppen! ;D
2006-02-11

  Ingrid Nilsson
TOKSKALLE!!!
2006-02-11

  alvan
Underbart du har verkligen känsla för detta! Tjoho! :)
2006-02-10

  DanSan
Hahaha....... så underbart rolig ... får inte fram orden!
Hehehe vilket otroligt roligt rimm ... Hur klarar Du det gång på gång..
Ordmusik med sång om det förslappade maskulina samhället!!!
MVH Dan Cederholm
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg