Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

310. I Jesu famn




Säg oss kan ni svara
Varför fick vårt barn inte leva
hos oss här på jorden

Var vårt stöd Du Nåderike
Gör död jord fruktbärande
Riv upp döda hav
och gör dess vågor brusande

Det finns en väg
som leder till en källa
en källa med evigt flöde
en källa som ger evigt liv

Himmelsk kärlek strömmar över barnet
Änglarna tar emot dess blick
Flickan vilar så trygg i Jesu famn
Den Nåderike har döden
och livet i sin hand




Fri vers av Maria T
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-23 17:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Allt samverkar till det bästa för den som älskar Gud och är kallad efter Guds rådslut." Rom. 8:28
2012-10-01

    ej medlem längre
Jobs ord: Herren gav och Herren tog, välsignat vare Herrens namn, kommer i mitt hjärta när jag läser dessa ödmjuka ord om något av det svåraste som kan hända en människa.
2012-09-25

  anits VIP
Mycket fina berörande och tänkvärda rader
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T