Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wonderland

Jag kan knappast låtsas längre.

Du har bara
funnits
hos mig
i
mina drömmars
nakna ljus
,

i
mina önskningars
mörka skuggor.

Bara ett
fantasifoster
,

till för
att lura
mina
redan
spröda
känslospröt

,

till för
att gömma
mitt jag
i
mitt
eget
förvirrade
huvud
,

till för
att stänga
in
alla svåra
minnen
av något som
aldrig
någonsin
var
,

till för
att stoppa
mig själv
från
att förstöras
i
Den avskalade
Verklighet
Som är

Mitt
liv.

...

Du - förblir den vackraste illusionen i min låtsas värld.

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-23 18:19



Bookmark and Share


    jamming223
Underbar. Kan verkligen känna din text inom mig. Har upplevt liknande känsla. Det wonderland som du beskriver
2012-09-26

  Drömfångare
Enastående, en låtsasvärld som bli verklig i läsarens ögon :)
2012-09-25

  Ninananonia VIP
Dina tankar berör.
2012-09-24

    ADI Nehlin
berörande text
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP