Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösa identiteter

Över den larmande staden
bor tystnad. På det kalla
golvplankorna vandrar varma
tankar,

Inatt finns miljontals ögonblick
av de korsfästa, ett flertal av
dem omedvetna,

Han älskar och hon känner inget
då de säger ja till varandra,

Mångfalden sitter fastklämd inuti
människan,

De frihetstörstande skriver ord om
frihet,

Människan har en odör, en egen

I flock bildar de en doft,
fråntar ansvar

Du frågar mig så ofta om jag ännu
älskar

Jag svarar nej men skäms inte för
lögnen

Den är så mångfacetterad och
därmed ger den
skuldfrihet,


Allt är en process för människan
som vill fortsätta med lögnen,

Människan har en doft och, den,

den är så egen,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-23 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP