Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett dygn jag helst vill stryka ur minnet är överlevt igen ... Om du bara visste hur mycket du fattas mig - Du som är ämnad för mig ...


Det finns stunder där det enda ...

... som hjälper
för att återfå balansen inom
är en kram ... 

... en mjuk 
och kärleksfull röst ...

... en varm och älskad
kropp och själ 
nära, nära tätt intill ... 

... av någon man älskar
och som man känner sig
innerligt älskad av ...





Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-23 23:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord andas djup längtan
samt är sanna
2012-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och längtansfullt...
2012-09-25

  Minkki VIP
Ja, de finns. En naken text utan upprepningar, bra!
2012-09-24

    ADI Nehlin
fin..längtan, längtan
2012-09-24

  Skogsfen.
Såååå längtansfullt....fint. Kram
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP