Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2012....


Allt var sig likt....


Det var en sen eftermiddag i september
när livet
slagit en baklänges kullerbytta

när vinden i förströelse
och av leda
vaggade frusna vasstrån till sömns

när tranorna
spelade trumpet på himmlen
sparkade hösten i röven
och flög till Spanien

och

allt var sig likt




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-24 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP