Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även när man är stark kan underliggande oläkta sår fälla en fullständigt till marken och bortom under ...


Ibland skrämmer gränslandets närvaro mig ...

... Likväl jag vet
att jag själv väljer
om jag vill gå vidare
eller stanna kvar ...

Men var gång
jag närmar mig gränsen
blir det allt svårare
att göra rätt val ...

Älskar dock livet
mer än lockelsen
att gå vidare
bortom allt som är

Så därför mina älskade vänner
bekanta och andra som jag känner

får ni allt stå ut med 
att jag finns kvar
ett bra tag till här ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-09-24 19:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
... min upplevelse är ej... stå ut med
du är omgiven av hjärthänder
2012-09-25

  Magica VIP
Ja jag hoppas verkligen du är kvar här länge till!!! :) Kram!
2012-09-25

  Maiah VIP
och behovet av att vara nära någon så att man får bättre läk-kött. Gillar den här texten som för mig berättar om skörheten som finns hos oss alla och att vi vandrar nära gränslandet periodvis....
2012-09-25

  NågonAnnans
Absolut kan det kännas så... och det är tur att valet är fritt... Bra text!
2012-09-24

    Upplandspoeten
Så vackert skrivet. Det är de nog glada för ;)
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP