Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöda källa


Ditt namn är kärlek
rofylld känslas varma harmoni
inget motstånd råder
du flyter mjukt i floden fram

I stunderna av lycka
i fröjders ljusa strålar
du skiner klart och värmer
likt solsken i det blå

Se på barnen där
i lekars fria glädje
se djuret som du älskar
möt kärlek uti ordlös blick

Vandra ensam vid en strand
se snäckorna och tången
se kärlek i ett sandkorn
i måsens kast i våg

I mötet med en vän
se ögonen som glittrar
elden flammar sanningsdjupet
känn värmen från så trogen kram

I samtals lust att lyssna
att förundras över livet
öppna upp ditt hjärta
låt bjuda nära in

Kärlek -

flöda genom allt och alla

Far med vindens sus
genom frukten på en gren

till stjärnor och planeter

fyll upp
universums oändliga sal



© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-24 20:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man känner kärlekens värme genom dina ord...
2012-09-25

  ULJO
Dettta var en mycket vacker dikt som jag tar till mitt hjärta
2012-09-25

  aol
underbart vackert skimrar dikten, så ömt berörande,
2012-09-24

  walborg
Tacksamhet och glädje strålar ur texten
2012-09-24

    ej medlem längre
Saknar ord för att beskriva hur mycket jag tycker om den här underbara dikten.
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP