Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En slags frihet


Luftballonger

Luftballonger
I alla möjliga färger
Med olika mönster
Olika storlekar
Flygandes i luften
Universellt betraktande över åkrar
Städer med höghus
Och neonljus
Flygandes för friheten
Från den fängslande otryggheten
Mot nya äventyr
Nya oupptäckta
Platser
Rymdens djup och dans
Av omfamning så oändlig
Öppningen för
Rädsla
Och ondska
Samtidigt
För
Mod
Och godhet
Rymdens himlavalv
med gnistrande
Tindrande stjärnor
Oändliga rymdliga färger
En limegrön nyans
Nattsvart svart
Smörblomsgult
Oskuldsfullt vitt
Havsblått
Rosenrosa
Massor av banor och
Trådar
tilltrasslade
och
som vener i en kropp
Sammankopplade i en bana
ren tillfällighet
luftballonger i rymden
en ovanlig dans
en ovanlig syn
min teatraliska föreställning




Fri vers av jamming223
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-24 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt fantastisk ..
2012-10-22

    ej medlem längre
Bokmärker denna. Mycket bra
2012-10-06

    JO:82
snyggt=)) gillar neonfärger fyller tomrum=)))
2012-09-25

  Drömfångare
Får en oerhört vacker bild i huvudet av ett fång färgglada luftballonger som tyst svävar genom den svarta världsrymden när jag läser den här dikten :)
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

jamming223