Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktsbok i nutid



Livets berg och dödens vila

Vill krypa intill dig, vila

Ditt ansikte i närbild


Jag. Det känsligaste du känt


Varför finns det inga skogar stora
nog att gömma sig i,

En promenad. Ett möte. På måfå.

Våld som planeras. Av att se ditt
ansikte,

Upptryckt på en plats hon
döpt till sitt egna. Det privata.

Ditt ansikte i närbild. Blod som
rusar. Likt jaktinstinkt,

Varför finns där inga sjöar djupa
nog,







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-24 22:10



Bookmark and Share


  PPQ
Det känns som du kan ta vad som helst och inspireras av ta det planetra om det möblera om det och komma fram med något helt nytt något som är lika äkta som det som du i spirerades av
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP