Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eidelwiese

Hon sjunger hans visa, hans ord
tonsatta, rytmen böljande,
stundtals ryckig,

Likt Adhd på vinyl förs orden
fram, inför publik,

Längst fram en blondin.
tuggandes på Wienerkorv, från
sin Ica butik,

förstår inte ett ord. Något i
musiken får
kroppen skakig,



tuggar vidare, det är så hon gör,
med mycket,



Som hans ord. De träffar henne rakt
in. Likt lögnen,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-25 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP