Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yppigt--limerick





Så var det den yppiga Britt
som lät brösten hänga fritt
ner i backen
så hon bröt nacken
o miste livet sitt





























Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-10 22:00



Bookmark and Share


  DanSan
OOooJJjj Det finns så många!!! Jag har skrattkramp godtag bara min femma!!!
2006-02-15

    NoMi F
Å det är bara för härligt
du är för bra på detta du
Härligt
2006-02-11

  charlotta
hahahaha, den här var bra! skrattar så tårarna rullar. :D fortsätt med dina limerickar.
2006-02-10

    steffe struts
så var det den finuliga fröken Sandberg
som fick oss att skratta så vi skaka i ben och märg
till slut vi konstaterat
att skelettet komprimerat
att var och en förvandlats till dvärg

*nödrim har ingen lag*

(hoppas radbrytningen funkar här i kritiken)

stefan
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg