Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Jag har drömt om dig
ofta
lite sådär ibland
då och då

Du var min
och Du tittade upp på mig
från andra sidan av en säng


Du satt vid fotändan

Du log

Jag hade
förmodligen
ett lika
fånigt
trevande
leende
på mina läppar
med
-
Upprymdhet!


Du var hos mig
i en säng
sittandes vid fotänden leendes

Ditt ansikte var upplyst
av dunkelt ljus
från utsidan

en soluppgång i dystert
regnruskigt
höstlanskap


Vid något tillfälle
alltid
då och då

bröt vi två
ut i ett
nervöst
klingande
kittlande
fnitter

som om allt
bara var
en overklighet

Dröm.

Typ
kanske inte riktigt
men nästan

I was happy
anyway


© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-25 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP