Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökte mig på ingenting alls egentligen och kanske blev det fint ändå


Inspirationen flög sin kos

Kan inte skriva,
om någonting alls
inte nu
inte längre

Har nått till botten
på en källa
som jag aldrig trott skulle sina

Ingen fantasi
finns kvar här att finna
inte heller där
där jag är

bortblåst bland moln
borttappad i en skog

utgråten
genom ett öga eller två
eller
sakta bortsipprad genom frenetiskt skrivande fingrar

kanske
uppdrycken av
det grå lilla monster
som byggt sitt bo
i min hjärnas
kreativitetscentral


eller nej
förresten
kanske inte
ändå

för vad har nu uppnåtts
om inte
ännu en
slarvigt skriven vers

ord på ord på ord
rad efter rad efter rad

tänk vad lite som krävs trots allt
att skriva ner alla ord - bilda ett ihopahållande mönster
även utan den mest glödande fantasin
en stund
ja tänk,
att utan minsta problem
skriva ihop detta kort korta poem

för
kanske att jag förhastat mig
en liten bit
ändå

för några
blågrå
droppar
kan
fortfarande
skönjas

där
på botten
av källan
i en
kall liten
vrå.

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-25 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP