Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

først bagefter


ser aldrig någon tala
huset taket är helt men
huset

och alla bränder 
vi var tvugna
när hon var en liten

de tittar på varandra 
som en tredje sak 
de andra talar inte 
men de röker 


ett djuriskt torg
som en ny start
hur de talar
golfklubborna
hur de vinkar

främlingar och alla misslyckanden
överhettad mjölk 
det duger inte till


han som låg vaken
det finaste ljuset
drömmar drömmar
kan fångas på
klick

huset huset 
ett barndoms ben
skogspalats jag hade
du hade 

tänk att få vara 
det första valet
som en första plats

han klär ned en plansch
från en varsam punkt 
som ett brusigt barn

såg aldrig någon tala
som en sluten mun
han ville måla
en egen
på en annan plats 

tänk att få vara 
det absolut första valet 
som en första plats 

som en första plats




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-25 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP