Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm

Det fanns ingen skugga av tvivel
Då du sa; ja
Och trädde en ring på mitt finger
Och jag såg in i dina isblå ögon
Och ville förtvivlat inte fastna där igen

Jag vaknade
Och lovade mig själv dyrt och heligt
Att inte gratta dig på din födelsedag




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-26 12:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Klockren!
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia