Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan om tid

Ens existens i en förfrusen, förfluten tid
tänk om man kunde stanna där
För evigt i ett ögonblick
av lyckorus
av ovisshet om vardagliga bekymmer
med nuets flöde
Nuets lekfullhet
oförutsägbara natur

Tänk om alla ens tankar
och förbiflickrande bilder
föreställningar av hur det var,
hur det är och hur det möjligen skulle
kunna vara
kunde formas till något
mer konkret
kunde antecknas
skrivas i historian
kunde formas till ett uttryckssätt

vårt undermedvetna
den grundläggande själen
och dess tankar och känslor
fångad i en kreativ skapelse
en film?
genom ord?
i bild?
i ett designat föremål?
så mycket som kan spegla den oskyldiga symboliken

om livets frågor
och en av livets frågor

Frågan om tid




Fri vers av jamming223
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-26 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamming223