Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där blicken

Jag gråter inombords av lycka när någon ser mig på det där
Sättet.
Så ärligt.
Och äkta.
Jag är svag för sådant.
Någon som hela tiden vill veta mer om mig
Och som inte dömer mig
Utan upptäcker
Och utforskar
mig
nyfiket istället.
Någon som genomsöker
Undersöker
En blick som
Genomborrar hela ens
Själ.
Genomskådar.
Beskådar.
En människa som lär känna en genom att vandra över en,
gräva med blicken i ens djup

ögonkontakt

trevande
lekfullt
givande

bollandet av själslig energi

***
mina ögon gråter för
dig,
ler för dig
mina ögon
leker med dig
provocerar dig
upphöjer dig
skrämmer dig
hotar dig
testar dig
njuter av att se dig
vill se dig vara lika experiementiell
lekfull
nyfiken

i blicken




Fri vers av jamming223
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-26 17:25



Bookmark and Share


  PPQ
det här är en text som verkligen känns unik och otroligt välskriven
2012-09-26

    ej medlem längre
en så fin text.. tycker om den
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

jamming223