Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprit, löften och lögner

 

Hon var kanske fyra år
den där dagen
för så längesen

Länge

satt hon där

på den gamla slitna
stentrappan
ut mot gatan

han skulle köpa
karameller, sa han

hon väntade länge

alltför länge




hon väntar än...

 


© Chawa 2012




 




Fri vers (Fri form) av Chawa VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-26 18:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Av någon anledning vill man inte tro på sveket. Även hur uppenbart det än är och oavsett hur gammal man är.
Känner med dig. <3
2012-10-07

  Juliusz Wilczynski
Så vackert enkel, men ack så talande. Svek i sitt essä
2012-10-04

    Emelie Tidholm
Sluta vänta. Den du väntar på kommer aldrig att komma för han är ägd av någon annan..
2012-10-02

  Linda CH VIP
Gripande om svek som aldrig förbleknar. Mycket fint beskrivet!
2012-10-01

  Ljusletaren
Livets hårda skola.
Stackars tösen/kram
2012-10-01

    ej medlem längre
Stark text..känns i hjärtat
2012-10-01

  ULJO
En text som verkligen berör
2012-09-29

  Lars Hedlin
Oj mycket starka känslor i denna!
2012-09-28

    ej medlem längre
Stark
medtagande
djuup
själsinristning
2012-09-27

  aol
det gjorde så ont i mej, kände igen,
2012-09-26

  walborg
Sluta vänta!
2012-09-26

    ej medlem längre
En gripande dikt - bravo..
2012-09-26

    ej medlem längre
Det högg till i hjärtat. Grymt öde. Starkt skrivet. Tack för att du orkade formulera orden.
2012-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Det gör ont i hjärtat att läsa dina ord...världen är hård...
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP