Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/1XHFob24QklIXtLRopKirJ


Parallella universum

havsnymferna i havet sjunger ditt namn

sirliga ultravioletta kristaller 

blod strömmar som det vill

att sammelsurium av vita väggar

bran flakes och

hårslingor som flyter i det vitaktiga vattnet

du sjunker och du älskar det

men...

jag bor här

har man en gång haft en dröm så glömmer man den inte

 

leker kurrgömma med alla parallella universum

springer i korridorer

fruktansvärda sår ligger klistrade i skarvarna

handlingen blir mer och mer komplex

natalia smeker sina bröst i duschen

"fuck the pain away"

hon är trött och har svarta fläckar i sitt ansikte

 

 

 

 

och jag vet inte om det här är paradiset eller en dålig kopia

människosläktet skrämmer mig ibland

jag undrar hur man gör när man klistrar på ett leende på morgonen

och om det gör för ont att inse att man lever i en stor sömn

jag med min sömnlöshet och mitt nymfomana leende

måste vara som en ständig påminnelse 

om vad ni gör allt ni kan för att förtränga

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 480 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-26 22:16



Bookmark and Share


  Processan
j-ligt bra!!
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star