Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In ut

Diktjag i brudklänning

smutsvita broderier
mörka hårvågor i page,
ljusgula tulpaner och liljekonvalj

riset urskakat
ur mitt hår,

Ett val hade utförts

Brudgummen, lyckligt omedveten

om en kvinnas omöjliga val





















Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-27 00:20



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

Min bröllopsdikt avslutades
lite abrupt och var tänkt att
sparas under utkast,

Jag publicerade den åter för
att ge texten en fortsättning,
då du tyckte den var värd att
kommentera, / skräckkänslan
Jaa, mina ben dallrar alltid där
kärlek går, inför Jesus och
altargången bor nog av dramatik!
Tack S
2012-09-27

  cilax VIP
gillar dikten, det diffust oroande, hängande över, lite som inledning till en skräckfilm innan första chocken
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP