Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från den andre

Jo du ville acceptera hennes kärlek
och jag min
tillsammans sa du
kan ni skapa
framtid

men nu gråter vindarna
för din skull
du som gav
när vi tog
allt

minns du första gången
på stranden
sommarljum kväll
bara ni
jag
och vågorna

du blundande
lät det ske
som om kärlek inte finns
bara sex
lust och längtan

nu står vi där
hon
jag
och spåren av svek
bedrägeri

men du säger:
Det gör ont men behövs
för att man ska orka fortsätta leva
medan vi
sakta dör
av vår rädsla

du har rätt
du lever
fritt
men ensam
vi går vidare
tillsammans

och skäms




Fri vers av Skrivklåda
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-27 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda