Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
perhaps an aubade later;) some beautiful words..


short serenade

you chime your sweet bells,

..loquacious..bright..amusing,

remind me of my desire..

..a wafture on my skin..

you are the quintessence of

all the percipicacious words

I ever wanted to write or hear..

you are the most mellifluous

cadence-

the wonderful susurrus of

love and hope..


Jag hör ringandet av dina

ord som små klockor-

de klingar vackert, ohejdat,

förtjusande- som porlet i

vattenfall med små bubblor

överallt..

..dina ord känns som en härlig bris

på min hud..

..som en kvintessens av alla insiktsfulla

ord jag någonsin själv har velat

kunna skriva eller höra..

Det mest honungssöta

rytmiska flödet av ord är det-

en underbar viskning

om kärlek och hopp..




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-27 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker text, så fina ljud att höra.
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran