Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri haiku x5


Naturkrafter

 

Rasande himmel

kaskader av ursinnigt

vatten i natten

 

Dånande vindar

jagar genom skogarna

bryter sig en väg

 

Fräsande blixtar

korsas över mörkt vatten

doftar av ozon

 

på blixt följer dån

skallar i berg och dalar

talar tordöns språk

 

människor hukar

uppfinner vettskrämt gudar

ber för sina liv

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Solitaire VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-27 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sista versen (haiku) eller whatthefuckever är jäkligt bra, säger mycket om människan, som innan någon går in till tandläkaren med tanken:

"gör det ont?"


Thanx.
2012-10-04

  Celticgirl VIP
jag gillar den sista installationen i denna väv av vackra haiku i flertal
2012-10-04

    jamming223
Vilken stark Hauki-text! :)
2012-09-28

  Järnkatten
Me like, both weather and poem :)..
2012-09-28

  Linda CH VIP
Energiskt om vädrets makter. Snyggt!
2012-09-28

  Rise Little One
Häftiga krafter ... fint skaldad...
2012-09-28

  Ljusletaren
Skrämmande ord om naturkrafternas verkan men ytterst bra ordat.
Bravo/kram
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP