Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna även Långe Röde Mannen


Långe Gröne Mannen

 

Långe Gröne Mannen

i sin ärtskidsrock

kastar pappersplanen

emot husets nock

 

men de kommer åter

från ett annat håll

vem är det som gråter?

spelar det nån roll?




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 557 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-27 20:12



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Även om gubben är grön så har hans plan inte automatiskt grönt ljus... Ser parallellt Hulken rasera ett hus som genast byggs upp ännu högre...
2012-09-28

  MaTao
Äcklande och insiktsfull!!
2012-09-27

  cilax VIP
rim, nästan ramsa, med övertoner (musikaliskt), undertoner (vemodigt)
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X