Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha är det så det går till...

En tant ska opereras nu
darrar av skräck, men doktorn sa du
detta går visst bra
det lovar jag dig, ja
kniven är ej vass, det vet jag ju...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-27 22:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
uj uj en slö kniv vilken giv!
2012-09-28

  Ljusletaren
Hemska tanke för att möta på den doktorn *gapskratt*
/kram
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt