Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam tillsammans

Jag såg min saknad(?)
i dina tårar
när de liksom avdunstade
mot kudden

jag kände en tomhet
börja formas
inom mig
utan vidare
utan
anledning

kall kyla - frossande ensamhet

jag längtade (efter dig)
även
om du var precis bredvid

ensam
men tillsammans

ville känna ditt hjärta
- hur pumpar hjärtan i genomskärande tomhet?
verkligen känna det

-hos mig-

även om jag vet
att jag har tillgång
till ditt hjärta
via mitt eget

Jag behöver inga nycklar dit
jag har fripassage

...

men det räcker inte
inte längre

ensam
även om
du finns
precis
där
bredvid mig
hållandes mitt hjärta
nära ditt

- varför gråter du?

Älskling, jag vill hålla om dig
ditt hjärta
nära mig
precis så
som du gör

- varför gråter du?


jag vill krypa nära intill dig
längre in, stanna där - bygga bo
inte vara ensam
bredvid
vara inom dig - nära
snälla uppta min tomhet
sluka mig hel

vill inte vara ensam
när jag är
just här

-nära intill-

med dig

- varför gråter vi?

Älskling,
är vi kanske ensamma
tillsammans?

...



© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-28 00:02



Bookmark and Share


  Tarantaran
sådan kärleksfull medkänsla..
och själarnas gemenskap..
kanske..?! jättevackert!
2012-09-28

    ej medlem längre
Gripande och jättefin. Mycket stark med välbekanta känslor.
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP