Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort o gott så är min tankeverksamhet mycket bättre under höstmånaderna


Höst II

Jag är ett sommarbarn
som trivs under hösten
Som fisken i vattnet
simmar jag omkring
bland lövhögar
och vattenpölar
och trivs
verkligen stormtrivs

Det kan blåsa,
det kan regna,
det kan storma

men ändå
seglar jag omkring på moln
insuper känslan av
höst
och bara njuter

När mörkret lägger sig mer och mer
dagarna blir kortare
nätterna längre
temperaturen sjunker
solen börjar mattas av

då ler jag
och känner mig som hemma

då är jag i
mitt rätta element
-
Då är jag
ett sommarbarn
som iklätt mig
höstens alla färger
gul, röd, brun är min klänning
och orange är min sko

jag dansar runt bland löv
skrattar och ler
och trivs
verkligen stormtrivs



© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-28 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt !!!
2012-10-01

    ej medlem längre
Det tror jag helt klart du är. Själv är jag vårbarn som sörjer när hösten kommer. Härligt att vi är så olika!
<3
2012-09-29

  Ninananonia VIP
Härlig höst
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP