Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri haiku/senryu


Chicken shit

 


Chicken kallas den


som är rädd för ordet ”hen”


Tupp med lånad kam


 


 




Bunden vers (Annat versmått) av Solitaire VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-28 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP