Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinge

badar i pengar

ligger utsvulten i duschen

och drömmer om det ljuva livet

 

men du älskar att knulla

 

 

jag köper kokain och nya vingar

jeans i storlek 32

smetar in mina bröst i mörk choklad

 

ler ett skevt leende

på alla fotografier

kentucky fried chicken i käften

en trucker keps

och knästrumpor med fartränder

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-29 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
smärtsamt rar
2012-09-29

  cilax VIP
gillar stilen
2012-09-29

  Brachmin
realistiskt!
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star