Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om så bara för i natt


Snälla, låt mig...

Tror du att du kan andas med mig?
Andas mig?
Bara vara hos mig?
Hålla om mig
natten igenom?

Rita cirklar över min ryggtavla
Få mina stressade tankar att slappna av
Massera in dina känslor i mitt hjärta


Jag lovar
Jag kommer bli dig evigt tacksam
Bara du stannar hos mig

om så bara för i natt

Var hos mig
stanna natten igenom
låta mig känna tryggheten
dina armar omkring mig ger
Jag lovar det kommer räcka

om så bara för i natt

Låt mig få andas i takt med dina andetag
känna tryggheten i dina varma kyssar
när de rör sig ner över mina tinningar
så låt mig få stanna hos dig i natt

låt mig få känna ditt hjärta slå i takt med mitt
låt mig få slappna av i din ömma famn
känna dina pulsslag mot min kind
känna tryggheten sippra in i mig
genom dina taktfasta andetag

om så bara för i natt

...

Ge med dig av din trygghet
låt mig få hålla ditt hjärta i min hand


om så bara för i natt




© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-30 00:06



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Känslofullt, bedjande och mycket vackert skrivet!
2012-10-08

    ej medlem längre
Sätt toner till detta och du får en bra ballad.
2012-10-04

    ej medlem längre
Man kan känna av de starka känslor som texten förmedlar. Väldigt fin :) Sötsorgsen typ.
2012-10-02

    ej medlem längre
Fint skrivet..
2012-10-01

  Schackpoeten VIP
Mycket vackert skrivet. Att bara få hålla om varandra är mycket värt. Många glömmer bort det i det stessiga sämhälle som vi lever i.
2012-10-01

    ej medlem längre
vackert vävt...
2012-09-30

  blaite
Vackert och bedjande
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP