Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://soundcloud.com/s-maharba/kuhn-stoneskipper-s-maharba


Lost highway

algoritm,

stroke,

huvudbry,

sjö vid kanten av stupet,

 

hud som rinner på vattenytor,

kräm som sticker på hud,

kortison

heroin under hennes bleka tunna

och de vuluptuösa läpparna i ett avslappnat leende

 

girlanger och diamanter

i de tunnlar som grävs under våra fötter

 

clownen står upprät i det svartmålade huset

clownen talar sanning

lost highway

 

lackkjolar och nätstrumpor

horor som skrattar tills de kiknar

musiken så hög att det spränger i öronen

heroinet kittlar i venerna

 

en stark doft av samlag

sprider sig som eld i rummet

 

golvet är vitt och oändligt

flygkraschen avlägsen

sömnen allestädes närvarande

 

"allt är smekt av händer"

hans röst ekar

huden rinner vidare

ut över kanten

och vidare

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-30 12:57



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Så himla bra text!!
2012-09-30

  cilax VIP
vackert skrivet
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star