Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

311. Ett barn




Ett nyfött barn
rymmer hela skapelsens hemlighet
Föräldrarnas kärlek strömmar över barnet
Barnet står i en tradition
och föräldrarna överbringar livsvisdom
till sitt barn

Stanna en stund och lyssna
Här är himmelens port
Änglarna stiger ner och stiger upp
och hämtar ner välsignelse
över barnet

Barnet har sina rötter i grundvattnet
och lufthavet är dess krona
Barnet vilar i den kärlek
som skapar framtiden
och det glada budskapet lyser
över barnets liv





Fri vers av Maria T
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-30 17:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint
2012-10-01

  Bibbi VIP
Fint.
2012-10-01

  aol
underbart sant vännen,
2012-09-30

  walborg
Tack för fina ord
2012-09-30

    ej medlem längre
Ja, va fint!
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T