Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rodeo

älskar, älskar inte

kronbladen singlar ner i luften

 

alltet badar i blod

alltets uppkomst är autodidakt

 

änglar följer mina fotspår

sången ekar mellan molnen

 

älskar, älskar inte

bjuden , objuden

 

spindelväv höljer hennes kropp

stjärnorna faller av sina piedestaler

man bär ner henne till floden där hon sköljs i mjölk

 

gör henne immun med treenighet

treenigheten gråter

 

 

första akten:

alltet på en svart scen

alltet är upplyst

 

tystnaden smälter alla barriärer

döden vässar klorna bakom ridån

 

hon; den diaboliska nedstigen till jorden

minns ner hon red på höga hästar

red rodeo tre våningar upp i himlen

 

där någonstans

fann alltet sin frid

 

och hon en sista viloplats

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-30 21:41



Bookmark and Share


  DrZappa VIP
Doktorn gillar!
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star